"Úgy érezzük, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben.

E csepp nélkül azonban sekélyebb volna a tenger."

                        (Boldog Kalkuttai Teréz anya)

 

A Budapest-Zuglói Páduai Szent Antal Plébánia idős híveiből 2018 januárjában alakult újjá a Nyugdíjas Klub plébánosi támogatással és lelkivezetői patronálással, valamint Molnár Ferencné Piroska nyugdíjasklub-koordinátori megbízásával és munkájával. A klub 30 tagot számlált átlagosan öt éven át, 2022. december végéig.

A minőségi tartalommal megtöltött programjaik, felvállalt segítő munkájuk a római katolikus hitük gyakorlásán túl, a felelősi rendszer kialakítása és egymásra figyelésük révén - a Covid-járvány nehézségei ellenére is -,  fokozatosan valódi közösséggé formálódott a tagság, amely stabil csoportja plébániánknak.

Létükről, eseményeikről honlapunk Nyugdíjas Klub-fülén adtak hírt beszámolóikkal, képeikkel. A képeket 2023 márciusában kérésükre letöröltük, mert felváltja azokat az évösszegző Visszatekintők sora. Minden év végén készült ugyanis egy-egy emlékkönyv, amely tartalmazza az adott év eseményeit, hangulatát, a közösen megélt életük lényegét: 

  ♣ Visszatekintő 2018-2019

  ♣ Visszatekintő 2020

  ♣ Visszatekintő 2021

  ♣ Visszatekintő 2022

 

Isten hozott, kedves Látogató!  

Lapozz bele, olvasd el, nézd meg képeinket, 

és ezáltal válj kicsit részesévé megélt közös pillanatainknak, 

örömeinknek és gondjainknak is! 

A Nyugdíjas Klub tagjai és lelki vezetője, Kiss Géza Imre káplán atya

Érdeklődés és jelentkezés: Pálmai Éva, koordinátornál (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

 

Joomla Templates: from JoomlaShack