Rózsafüzér Társulat

„Fogjátok újra kézbe a rózsafüzért, fedezzétek fel az ima erejét, a Szentírás fényében…..” (Szent II. János Pál pápa: Rosarium Virginis Mariae)

Örömmel tájékoztatjuk plébániai közösségünket, hogy a fatimai Szent Szűz és Szent II. János Pál pápa oltalma alatt Rózsafüzér Társulat működik!

A társulati tagok napi 1 tized rózsafüzér elmondására köteleződnek, mellyel egy-egy rózsafüzér koszorút alkotnak. Közös ima-összejöveteleinket havonta 1 alkalommal tartjuk,  templomunk Jézus Szíve kápolnájában a kihelyezett Oltáriszentség előtt. Ilyenkor elmélkedésekkel, énekekkel mondjuk a rózsafüzért, valamint megfogalmazódnak közösségi és egyéni imaszándékok is. A rózsafüzér titkok cseréje havonta történik, meghatározott sorrendben, egész évre kialakított táblázat szerint.

A rózsafüzér-tagság csak a Szűz Anya iránti elköteleződéssel jár, bármikor szeretettel fogadjuk a közös imába bekapcsolódni vágyó híveket! Szeretettel hívunk tehát mindenkit, aki szeretne velünk együtt imádkozni szeretteiért, a betegekért, plébániánkért, elöljáróinkért, magyar hazánkért!

Összejöveteleinket (ha másként nem hirdetik) minden hónap első csütörtökjén tartjuk a templomban este 18:45-től!

Elérhetőségeink:

- társulati vezető: Huszár Károlyné Jutka, tel.: 221-1038

- a társulat lelki vezetője: Fehér Zoltán atya, tel.: 468-2356

 

Visszatekintő

   ♥ Ünnepi beszéd a Rózsafüzér Társulat 10 éves jubileumán (2021. február 4.)

   ♥ Rózsafüzér Társulat alapítása - képekben (pptx)

   ♥ Hálaadó szentmise (2021. február 7.) - "10 éves a Rózsafüzér Társulat" c. újságcikk

   ♥ 10 éves a Rózsafüzér Társulat - képekben

Joomla Template: from JoomlaShack