"A" ÚRNAPJA

2017. június 18.

Hálásan köszönjük mindazoknak, akik a plébániai juniális megszervezésében és lebonyolításában aktívan részt vettek, hogy sokan örüljünk egymásnak ezen az ünnepen! Külön köszönet a plébániai csoportok képviselőinek áldozatos munkájáért! Minden közreműködőnek Páduai Szt. Antal oltalmazó szeretetét kívánjuk!

 

Jézus Szent Szíve ünnepén, június 23-án, pénteken du. ½ 6-kor ünnepélyes litánia!

 

Maksó Péter atya újmiséje június 25-én, vasárnap, déli 12 órakor lesz templomunkban. Jó szívvel és örömmel várunk mindenkit erre az ünnepi eseményre, és az újmisés áldásra!

 

Mint ismeretes, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust 2020. szeptember 13-20. között Budapest rendezi. Bíboros atya meghirdette a Kongresszus első előkészítő évét. Ennek kapcsán szeretné, ha minél többen és rendszeresebben imádkoznánk erre a szándékra. Azért, hogy ezt könnyebben megtehessük, a Kongresszus Titkársága jóvoltából mindenki magával vihet egy imakártyát szentmise után a kijáratoknál!

 

Elkezdődött a szünidő, a nyaralás és a pihenés időszaka. Minden kedves Testvérünknek örömteli regenerálódást kívánunk, ahol nem feledkezhetünk meg a lelki felüdülésről sem, hiszen Isten vár ránk a sétában, a kirándulásban, a Szentírás olvasásában, a szentmisében, vagy a baráti beszélgetésekben!

 

Templomtetőnk önrészének csökkentését a következő módokon segíthetjük: a 70 éves cserép megvásárlásával (A megtisztított, ón plakettel ellátott, sorszámozott, és becsomagolt cserepek darabonkénti ára 5000 Ft), csekken, illetve átutalással történő befizetéssel. Csekk, illetve az átutalással kapcsolatos információ a sekrestyében kapható! Előre is hálásan köszönjük a kedves Testvérek támogatását!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Template: by JoomlaShack