"A" ADVENT 1. VASÁRNAPJA

2019. december 1.

Ma, a templom bejáratánál adventi koszorúkat vehetünk 1500 Ft-os áron, mellyel a gyermekek nyári táborát támogatjuk!  

Hálásan köszönjük a kedves Testvéreknek azt az 1.105.500 Ft-ot, amit a múlt szombat esti és vasárnapi szentmiséken az Országos Katolikus Karitász javára adtak. Az összeget postán továbbítottuk a Főegyházmegyei Hivatalnak! Isten fizesse meg minden adakozó jótékonyságát!

Advent hétköznapjain „Rorate” szentmiséket végzünk reggel 6 órakor, ezért decemberben a du. ¼ 6-os szentmisék elmaradnak! Jó szívvel várjuk a kedves Testvéreket a „Rorate” utáni agapéra is! A hétköznap esti gyóntatások időpontja: 17.15-17.55-ig! – Adventi gyertyagyújtás a szombat esti 6 órai szentmisék keretében!

Ünnepélyes, hálaadó szentmisét celebrálunk december 2-án, hétfő este 6 órakor Nagy Imre plébános atyáért, halálának 12. évfordulóján! Vegyünk részt rajta minél többen, hogy hálás lelkülettel köszönjük meg az Úrnak értünk végzett lelkipásztori szolgálatát!

Nyugdíjas Klub december 4-én, szerdán délelőtt, a reggel 8 órai szentmise után tartja hálaadó, évzáró adventi találkozóját a plébánián. Ugyanezen a napon, az esti 6 órai szentmise után a Szentségimádás Iskolája programsorozat 6. találkozójára várjuk szeretettel a kedves Testvéreket!

Rózsafüzér Társulat következő összejövetele december 5-én, csütörtökön, az esti szentmise után!

Mikulás-ünnepségre várjuk a gyermekeket és fiatalokat családtagjaikkal együtt december 8-án, vasárnap, a 9-es szentmise után, hogy együtt emlékezzünk Szent Miklós püspökre! A nyári hittantábor javára rendez jótékonysági karácsonyi vásárt saját alkotásaiból a Nyugdíjas Klub a december 8-ai, vasárnapi szentmisék előtt és után a templom előterében. Szeretettel várják a jó céllal azonosuló, kedves Híveket. Ugyanezen a napon az Etalon Kiadó keresztény DVD-iből is vásárolhatunk!

Egy hét múlva, advent 2. vasárnapján, minden szentmisén plébániai közösségünk rászoruló tagjainak lesz karácsonyi gyűjtés, amellyel szebbé tehetjük számukra az ünnepet. Jó szívvel várjuk a kedves Testvérek nagylelkű adományait!

 

Joomla Template: by JoomlaShack