"B" ÉVKÖZI 25. VASÁRNAP

2021. szeptember 19.

 

Mától ismételten megtartjuk a vasárnap déli 12 órai szentmisét!

Stephanus vonósnégyes ad koncertet templomunkban szeptember 23-án, du. 4 órakor! Örömmel várjuk az érdeklődőket, a belépés díjtalan!

Hálás köszönetünket fejezzük ki Tegzes Gergő testvérünknek, aki plébániánk missziós küldöttje volt az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson és oroszlánrészt vállalt az előkészítő feladatokból – ismertetés – A szentségimádás iskolája – a programok plébániai szinten való koordinálása, valamint a regisztráció hosszadalmas, fárasztó és sok időt igénylő munkáiban. Köszönjük Kékesy Péter, diakónus testvérünk és Törökné Dr. Leibinger Ágnes közreműködését is, akik szintén sok segítséget nyújtottak az elmúlt években! Isten áldása és békéje kísérje családjaik életét!

Hálásan köszönjük a ministránsoknak, az énekkarnak és mindazoknak, akik az Eucharisztikus Kongresszuson a lengyel nemzetközi szentmise előkészítésében és lebonyolításában templomunkban bármilyen módon segédkeztek. Lengyel zarándok testvéreink örömüket és hálájukat fejezték ki a vendéglátásért, mindannyiunkra kérve az Úr áldását és Boldog Stefan WYSZYNSKI bíboros atya közbenjárását!

Elkészült a plébániai hittanórák és egyéb programok rendje, amelyek honlapunkon is olvashatók. Nyomtatásban az áldoztatórácsról vihetünk ezekből az információkból!

Szeptember 20-tól elkezdődnek a plébániai hittanórák, örömmel és jó szívvel várjuk korcsoportjukba a gyermekeket, a fiatalokat és a felnőtteket!

 

Joomla Template: by JoomlaShack