"B" ADVENT 2. VASÁRNAPJA

2017. december 10.

Ma du. 5-kor a templomunk melletti Fő téren a zuglóiak ünnepélyes adventi gyertyagyújtása! 

 

Advent hétköznapjain „Rorate” szentmiséket végzünk reggel 6 órakor, ezért decemberben a du. ¼ 6-os szentmisék elmaradnak! Jó szívvel várjuk a kedves Testvéreket a „Rorate” utáni agapéra is! A hétköznap esti gyóntatások időpontja: 17.15-17.55-ig! – Adventi gyertyagyújtás a szombat esti 6 órai szentmisék keretében!

 

Fatimai engesztelő imaóra hazánkért és minden magyar testvérünkért december 13-án, szerdán, a reggel 8 órai szentmise után! Az elmélkedési anyagot hozzuk magunkkal!

 

Egy hét múlva, advent 3. vagyis az öröm vasárnapján, december 17-én, a de. 9 órai szentmise keretében tartjuk az új ministránsok beöltözését. 22-en öltik magukra először a ministráns ruhát. Imádkozzunk értük, hogy az oltárszolgálatot lelkesen, nagy örömmel és szépen végezzék Isten nagyobb dicsőségére és mindannyiunk örömére!

 

A főbejáratnál vásárolhatunk adventi, karácsonyi bögrét 1500 Ft-ért, melyet templomunk karácsonyi fényekben tündöklő képe díszít, hűtőmágnest 400 Ft-ért, és karácsonyi képeslapot 200 Ft-ért! Az ebből befolyt adományokat templomtetőnk felújítása hátraléka rendezésére fordítjuk! Az ETALON katolikus kiadó filmjeiből válogathatunk és vásárolhatunk a mai napon, szentmisék előtt és után!

 

Most, a szentmisén plébániai közösségünk leginkább rászoruló tagjainak lesz karácsonyi gyűjtés, amellyel szebbé tehetjük számukra az ünnepet. Jó szívvel várjuk a kedves Testvérek nagylelkű adományait!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joomla Template: by JoomlaShack