"B" HÚSVÉT 2. /IRGALMASSÁG/ VASÁRNAPJA

2021. április 11.

 

Ma de. 11.00-kor és 17.45-kor áldoztatás.

Du. 3-kor megtartjuk az irgalmasság óráját szentségimádással egybekötve! Várjuk a kedves Testvéreket az online közvetítésre, hogy a papság és a hívek együttes imádsága kiárassza Megváltó Urunk irgalmasságát élő és elhunyt szeretteinkre. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett!

Online közvetítjük a reggel 8 órai szentmisét és az utána következő 159. fatimai engesztelő imaórát április 13-án, kedden! Kérjük, hogy aki tud, kapcsolódjon be az élő közvetítésbe és a közös ünneplésbe!

Bíboros Úr tájékoztatása alapján április 17-én estétől ismét tarthatunk szentmiséket a hívek részvételével, ügyelve az érvényben lévő biztonsági előírások betartására: maszkhasználat, kézfertőtlenítés, kézbe áldozás, távolságtartás. Így a következő szombaton már megtartjuk az esti vigília szentmisét. 18-án, vasárnap pedig a szokásos rend szerint ünnepeljük az Eucharisztiát, amelyekre nagy örömmel várjuk a kedves Testvéreket! Bíboros Úr felhívja a figyelmet arra, hogy aki a koronavírus betegség bármilyen tünetét észleli magán vagy a családján, az – biztonsági okokból – maradjon távol a liturgikus közösségtől!

 

Joomla Template: by JoomlaShack