"C" ADVENT 3. VASÁRNAPJA

2018. december 16.

Advent hétköznapjain „Rorate” szentmiséket végzünk reggel 6 órakor, ezért decemberben a du. ¼ 6-os szentmisék elmaradnak! Jó szívvel várjuk a kedves Testvéreket a „Rorate” utáni agapéra is! A hétköznap esti gyóntatások időpontja: 17.15-17.55-ig! – Adventi gyertyagyújtás a szombat esti 6 órai szentmisék keretében!

 

Hálásan köszönjük a kedves Testvéreknek azt a 901.500 Ft-ot, amelyet a múlt szombat esti és vasárnapi szentmiséken a mi zuglói, szegényebb körülmények között élő híveink karácsonyára adtak! Isten fizesse meg a névtelenül adakozók jótékonyságát!

Decemberi szentségimádásunkat 21-én, pénteken este ¾ 7-től tartjuk!

Az idei utolsó „Rorate” szentmisét december 22-én, szombaton, reggel 6 órakor végezzük! Köszönjük a hívek buzgó jelenlétét ezeken a hajlani miséken! Hálás köszönet mindazoknak a testvéreinknek, akik örömmel vállalták az agapé előkészítését, és az utána való rendrakást! Külön köszönet és hála a ministránsoknak buzgó, odaadó szolgálatukért! 

Az Eucharisztikus Kongresszusra készülve a missziós küldöttek szerkesztésében megjelent a NEKtár újság negyedik, adventi száma, a szentmise végén családonként egyet vigyünk magunkkal! 

Az Eucharisztiában jelenlévő Krisztus örömhírét hirdető, országjáró körútja során Főegyházmegyénkbe érkezett, és január 3-7. között, templomunkban lesz látható a Missziós Kereszt. A Missziós Kereszt látogatásához kapcsolódó programokról a jövő héten adunk tájékoztatást!

 

Joomla Template: by JoomlaShack