Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wright has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/wright.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/includes/browser.php on line 135
Kórusaink
 

Templomunk GREGORIÁN ÉNEKKARA /scholája/

A templomunkban működő Szkóla rendszeresen szolgál a vasárnapi és ünnepnapi liturgiában, elsősorban gregorián és népénekekkel, olykor többszólamú művekkel. Az Enyedi Pál és Igaliné Büttner Hedvig karnagyaink által alapított Szkóla vezetését 2022-től Tegzes Gergely vette át. A Szkóla lelkes tagjai közül sokan énekelnek a Kamarakórusban is, ezért a két kórus programjait, időbeosztását összehangoljuk, kórusaink rendszeresen segítik egymást.

A szkólapróbák általában vasárnap reggel 8 órakor kezdődnek (olykor előre megbeszélve más időpontban is találkozunk), a toronyszoba ajtaja nyitva áll minden érdeklődő előtt. Szeretettel várjuk az énekelni szerető testvéreket körülbelül 10 éves kortól, felső korhatár nélkül!

Ha van kérdésed, bátran keresd Tegzes Gergelyt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mailcímen vagy a +36 30 522 9602 telefonszámon.

Joomla Templates: from JoomlaShack