Kedves Családok!

Szeretettel várunk minden kisgyerekkel, kisiskolás korú gyerekkel rendelkező családot a júniusi plébániai családos kirándulásunkra!
 
A következő kirándulásunk június 22-én, szombaton lesz. A júniusi hétvégéken gyereksziget működik az Óbudai-szigeten, ahol sok játék és program várja a gyerekeket (és szüleiket). (Az utolsó ilyen alkalom június 23., vasárnap.)

A gyerekszigetről részletek itt olvashatóak: https://gyereksziget.hu/

A szombati nap eseményein közösen veszünk részt.


Találkozás: reggel 9.30-kor a szentendrei HÉV Filatorigát megállójában, a belváros felé menő szerelvények oldalán levő tető alatti padoknál.

Információ az autósoknak: A találkozóhely közelében próbáljatok parkolóhelyet találni. A szigetre be lehet jutni autóval is, de nagy érdeklődés miatt nagyon lassú a be-és kijutás. A szigeten csak fizetős parkolóhely van. Javasoljuk a találkozóhelyen való megjelenést.

Úgy tervezzük, hogy néhány játékban közösen vennénk részt, később akár szét is lehet válni. A sziget egész napos programot kínál az érdeklődőknek, ezért akinek van ideje, annak javasoljuk az estig való részvételt.

A június 22-i nap részletes programja itt olvasható: https://gyereksziget.hu/programok#!/plist//2019-06-22/

Táv: a játékhelyszínek közti sétálás összehozhat néhány km-t. :-)

 

NE KÉSSETEK!
Arra kérünk titeket, hogy ha valamilyen oknál fogva nem értek időben a találkozóhelyre, akkor ezt jelezzetek nekünk a megadott telefonszámon (20-8232-568). Természetesen ilyenkor a későknek is biztosítjuk a csatlakozás lehetőségét.

Várjuk azokat a családokat is, akik eddig még nem jöttek ilyen kirándulásokra!

Mészáros Béla – Bognár Brigi

*               *               *

Évek óta szervezünk a kisebb gyerekekkel rendelkező családoknak - lehetőség szerint havi rendszerességgel - kirándulásokat.
Ezeket a kirándulásokat általában szombat délelőttre tervezzük (lehetnek esetenként más időpontok is), kora délutáni érkezéssel. (Ez azt jelenti, hogy az óvodás korú gyermekeket le lehet még ebéd után fektetni.)
A kirándulások tömegközlekedéssel megközelíthető helyekről indulnak, és ilyen helyekre érkeznek.
AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN NEM UGYANODA FOGUNK ÉRKEZNI, AHONNAN ELINDULTUNK ! A tájékoztató levélben ezeket az adatokat közölni fogjuk. Az autósokra gondolva mindig olyan találkozóhelyet fogunk megjelölni, ahol az otthagyott autókat tömegközlekedés igénybevételével viszonylag könnyen el lehet érni. Feltételezzük a BKK bérlet létét. Ahol ezen felül plusz jegyre van szükség, azt jelezni fogjuk.
Az utak babakocsival nem járhatók. Kisebb gyerekek esetén javasoljuk a háti hordozó használatát.
Az utak hossza 4-9 km között várható.
Szakadó eső, hóvihar esetén a kirándulások elmaradnak. Bizonytalan időjárás (ez pl. szemerkélő esőt stb. jelent) esetén javasolt az előzetes telefonos bejelentkezés, egyeztetés (20-8232-568). Ha véletlenül nem sikerül telefonon azonnal elérni minket, akkor próbálkozzatok újra!

Akik szívesen értesülnének e-mailben is a kirándulásokról, érdemes feliratkozni a levelezőlistára a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Minden jót nektek!
Várunk titeket!

Joomla Template: by JoomlaShack