Kedves Családok!

Szeretettel várunk minden kisgyerekkel, kisiskolás korú gyerekkel rendelkező családot a szeptemberi plébániai családos kirándulásunkra!

A járvány miatti kényszerű szünet után szeretettel várunk titeket a szeptemberi családos kirándulásunkra. A járvánnyal összefüggő biztonsági intézkedésekre igyekszünk figyelni. Maszk legyen nálatok!
 
A következő kirándulásunk szeptember 12-én, szombaton lesz. Útvonal: Makkosmária, Végvári-szikla, Farkas-hegy.

Találkozás: reggel 9.30-kor a Széll Kálmán térről induló 21-es autóbusz csillebérci végállomásán (a KFKI előtt).

Információ az autósoknak: A találkozóhelynél találtok parkolóhelyet. Az út végén ugyanide fogunk visszaérkezni.

Tömegközlekedéssel: a Széll Kálmán térről gyakran indul a 21-es autóbusz.

Táv: kb. 5 km.

Visszaérkezés a kiindulóhelyünkhöz: 13 - 14 óra körül.

 

NE KÉSSETEK!
Arra kérünk titeket, hogy ha valamilyen oknál fogva nem értek időben a találkozóhelyre, akkor ezt jelezzetek nekünk a megadott telefonszámon (20-8232-568). Természetesen ilyenkor a későknek is biztosítjuk a csatlakozás lehetőségét.

Várjuk azokat a családokat is, akik eddig még nem jöttek ilyen kirándulásokra!

Mészáros Béla – Bognár Brigi

*               *               *

Évek óta szervezünk a kisebb gyerekekkel rendelkező családoknak - lehetőség szerint havi rendszerességgel - kirándulásokat.
Ezeket a kirándulásokat általában szombat délelőttre tervezzük (lehetnek esetenként más időpontok is), kora délutáni érkezéssel. (Ez azt jelenti, hogy az óvodás korú gyermekeket le lehet még ebéd után fektetni.)
A kirándulások tömegközlekedéssel megközelíthető helyekről indulnak, és ilyen helyekre érkeznek.
AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN NEM UGYANODA FOGUNK ÉRKEZNI, AHONNAN ELINDULTUNK ! A tájékoztató levélben ezeket az adatokat közölni fogjuk. Az autósokra gondolva mindig olyan találkozóhelyet fogunk megjelölni, ahol az otthagyott autókat tömegközlekedés igénybevételével viszonylag könnyen el lehet érni. Feltételezzük a BKK bérlet létét. Ahol ezen felül plusz jegyre van szükség, azt jelezni fogjuk.
Az utak babakocsival nem járhatók. Kisebb gyerekek esetén javasoljuk a háti hordozó használatát.
Az utak hossza 4-9 km között várható.
Szakadó eső, hóvihar esetén a kirándulások elmaradnak. Bizonytalan időjárás (ez pl. szemerkélő esőt stb. jelent) esetén javasolt az előzetes telefonos bejelentkezés, egyeztetés (20-8232-568). Ha véletlenül nem sikerül telefonon azonnal elérni minket, akkor próbálkozzatok újra!

Akik szívesen értesülnének e-mailben is a kirándulásokról, érdemes feliratkozni a levelezőlistára a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Minden jót nektek!
Várunk titeket!

Joomla Template: by JoomlaShack