Kedves Családok!

Szeretettel várunk minden kisgyerekkel, kisiskolás korú gyerekkel rendelkező családot a júniusi plébániai családos kirándulásunkra!
 
A következő kirándulásunk június 17-én, szombaton lesz.

A Solymári-fal, ill. az Egri vár környékére fogunk kirándulni. (Nagyon szép helyeken fogunk járni!) Reményeink szerint szamócázásra is lesz lehetőség.
Találkozás: reggel 9.42-kor Pilisborosjenőn, a távolsági autóbusz végállomásánál (Pilisborosjenő, autóbusz forduló).

A találkozóhely megközelítése tömegközlekedéssel: Az Árpád-híd távolsági autóbusz állomástól 9.15-kor Pilisborosjenőre induló busszal kell elmenni a végállomásig. Teljes árú jegy ára egy útra: 310 Ft, budapesti bérlettel 250 Ft. (Gyerekeknek a fele.)

(Az Árpád-híd autóbusz állomás jelenleg a Váci út – Róbert Károly krt. kereszteződésénél van, az építkezés miatt az Árbóc utcai oldalon. Táblák mutatják, hogy merre kell menni. Az autóbusz állomáson csak jegyautomata van, érdemes aprópénzt hozni.)

Információ az autósoknak: a találkozási helyünkhöz fogunk visszaérkezni. A találkozóhely közelében sok parkolóhely van.

Táv: 7 km.

Visszaérkezés tömegközlekedéssel: 14-15 óra között.

NE KÉSSETEK!
Arra kérünk titeket, hogy ha valamilyen oknál fogva nem értek időben a találkozóhelyre, akkor ezt jelezzetek nekünk a megadott telefonszámon (20-8232-568). Természetesen ilyenkor a későknek is biztosítjuk a csatlakozás lehetőségét.

Várjuk azokat a családokat is, akik eddig még nem jöttek ilyen kirándulásokra!

Mészáros Béla – Bognár Brigi

*               *               *

Évek óta szervezünk a kisebb gyerekekkel rendelkező családoknak - lehetőség szerint havi rendszerességgel - kirándulásokat.
Ezeket a kirándulásokat általában szombat délelőttre tervezzük (lehetnek esetenként más időpontok is), kora délutáni érkezéssel. (Ez azt jelenti, hogy az óvodás korú gyermekeket le lehet még ebéd után fektetni.)
A kirándulások tömegközlekedéssel megközelíthető helyekről indulnak, és ilyen helyekre érkeznek.
AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN NEM UGYANODA FOGUNK ÉRKEZNI, AHONNAN ELINDULTUNK ! A tájékoztató levélben ezeket az adatokat közölni fogjuk. Az autósokra gondolva mindig olyan találkozóhelyet fogunk megjelölni, ahol az otthagyott autókat tömegközlekedés igénybevételével viszonylag könnyen el lehet érni. Feltételezzük a BKK bérlet létét. Ahol ezen felül plusz jegyre van szükség, azt jelezni fogjuk.
Az utak babakocsival nem járhatók. Kisebb gyerekek esetén javasoljuk a háti hordozó használatát.
Az utak hossza 4-9 km között várható.
Szakadó eső, hóvihar esetén a kirándulások elmaradnak. Bizonytalan időjárás (ez pl. szemerkélő esőt stb. jelent) esetén javasolt az előzetes telefonos bejelentkezés, egyeztetés (20-8232-568). Ha véletlenül nem sikerül telefonon azonnal elérni minket, akkor próbálkozzatok újra!

Akik szívesen értesülnének e-mailben is a kirándulásokról, érdemes feliratkozni a levelezőlistára a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Minden jót nektek!
Várunk titeket!

Joomla Template: by JoomlaShack