Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wright has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/wright.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/includes/browser.php on line 135
Kiskórus
 

"...mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik..."

 

Kedves Gyerekek!

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeret énekelni, ill. szeretne egy jó hangulatú kis csapathoz csatlakozni. 

Havonta 2 alkalommal találkozunk a plébánián, vasárnap, közvetlenül a 9-es mise után.

Egyik alkalommal a Családi délelőtt elején éneklünk kb. 30 percet, másik alkalommal pedig a foglalkozás csak nektek szól majd tele játékkal, kézművessel, egyéb érdekességekkel, de persze az éneklés ekkor sem marad el. ;)

Hozzatok egy kis rágcsát/gyümölcsöt, esetleg innivalót, amit szívesen megosztotok a többiekkel is!

Ha ügyesek lesztek, akkor felléphettek a templomban is különböző alkalmakon. :)

 

FONTOS: az első alkalom rendhagyó lesz, a templomkertben találkozunk az október 03-i 9 órás szentmise után (kb. 10-12h-ig). - A jó időért persze addig is szabad imádkozni. ;) 

 

További időpontok - a plébánián (egyeztetés után havonta frissítjük): 

 

 

Kérdés esetén keressetek bizalommal az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a 06-20/5588447 telefonszámon.

 

Várunk szeretettel!

A Szervezők

Joomla Templates: by JoomlaShack