Kedves Családok!

Szeretettel várunk minden gyerekes családot az októberi plébániai családos kirándulásunkra!
 
A következő kirándulásunk október 8-án, szombaton lesz. Mivel mostanában sok eső esett és a szeptember havi kirándulásunk környéke jó gombalelőhelynek számít, ezért októberre ugyanazon területre fogunk menni, de némileg más útvonalon.

Találkozás: reggel 9.35-kor Remeteszőlősön (Nagykovácsi és Adyliget között van) a Nagykovácsi felé menő 63-as autóbusz Erdészház nevű megállójában (N 47,5603, E 18,9186).

Kedves énekelni vágyó Gyerekek!

Október 9-én szeretettel várunk Benneteket a plébánián a 9-es szentmise után együttlétre, közös éneklésre.

Részletek ide kattintva.

2022. október 1. és november 28. között népszámlálás lesz Magyarországon. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) arra buzdít minden magyar katolikust, hogy bátran vállalja vallási hovatartozását.

Október 2-án, a hónap első vasárnapján a budapest-zuglói Páduai Szent Antal-templomban is tartottak hagyományos terménymegáldást, így adva hálát az idei betakarításért.

A Magyar Kurír cikke a templomunkban tartott terménymegáldásról ide kattintva olvasható.

A 2022/2023-as tanév plébániai hittanóráinak és plébániánk egyéb programjainak rendje ide kattintva olvasható.

A hittanórák rendje innen letölthető.

Jelentkezés: Kérjük a hittanra jelentkezőket, hogy szeptember 11-ig töltsék ki az ide kattintva elérhető űrlapot a hittanórán való részvételi szándékkal kapcsolatban. (Az űrlap kitöltése nem jelent kötelezettségvállalást, valamint az is csatlakozhat, akire vonatkozóan nem töltötték ki az űrlapot, de a kitöltéssel egyrészt segítik a tervezhetőséget, másrészt bármi adódik, az órát tartó atya/hitoktató ilyen módon könnyebben fel tudja venni a kapcsolatot a jelentkezőkkel.)

Kedves leendő Elsőáldozók!

     Az előző év(ek) hittanórái után elsőáldozási hittanórákra várunk benneteket, mely feltétele az elsőáldozásnak. Négy időpontban várjuk azokat, akik kb. egy év múlva, 2023 májusában lesznek elsőáldozók. Bármelyik hittanórát lehet választani; ha az időpont nem megfelelő, nem kötelező ugyanahhoz a hitoktatóhoz járni, akihez az iskolában is jár a gyermek.

időpont
helyszín
hitoktató
első hittanóra

hétfő 16:30-17:30

Plébánia

Fehér Zoltán atya

szeptember 12.

kedd 16:30-17:30 Templom (sekrestye alatti hittanterem) Pavelczak-Major Dorina szeptember 13.
szerda 16:30-17:30 Templom (sekrestye alatti hittanterem) Kiss Géza atya szeptember 14.
csütörtök 16:30-17:30 Templom (sekrestye alatti hittanterem) Kovácsné Kutasi Éva szeptember 15.

Kedves Bosnyák téri templomba járó fiatal fiúk,férfiak!

Kb. 33 éve indult a budapesti Katolikus (kispályás) Labdarúgó Bajnokság, röviden KLB, amelyben a kezdetek óta részt vesz a Bosi FC focicsapata. A számos generáció váltást megért csapat az idén is nevezni akar, de kissé megcsappant a létszámunk. A biztos létszámú szerepléshez szükségünk lenne még, néhány játékosra.

Joomla Templates: from JoomlaShack