Szentségimádást végzünk templomunkban október 25-én, pénteken az esti 6 órai szentmise után. Mindenkit jó szívvel és örömmel várunk!

 

Plébániánk tervezett programjai

2019. október - 2020. január

Az alábbiakban olvasható plébániai közösségünk programterve 2020 januárjáig. Mindenkit szeretettel várunk a programokra!

Kedves Testvérek!

A NEK utolsó készületi évében szeptembertől tizenkét alkalomból álló "Szentségimádás Iskolája" programot indítunk templomunkban. Az alkalmakat kéthetente szerdán tartjuk a templomban az esti szentmise után, 18:45-től.

Időpontok:

szeptember 18.

október 02., 16.

november 06., 20.

december 04., 18.

január 08., 22.

február 05., 19.

március 04.

A szórólap ide kattintva megtekinthető és letölthető.

Kedves Bosis családok, kicsik és nagyok! :)

Sok szeretettel hívunk Titeket kb. kéthetente a vasárnapi 9-es mise után tervezett családos kóruspróbáinkra, ill. közös játékra.

Gyorsan eltelt a 2 hét, folytatjuk az éneklést és közös játékot az október 20-i, vasárnapi 9-es mise után a plébánián (kb. 10h-tól).

A tanév során novemberig 4 időpontban várjuk a zenekedvelőket Zuglói Orgonaestek programunkkal: szeptember 1-én és 15-én, október 20-án, valamint november 17-én rendezünk orgonakoncerteket.

További részletek és műsor ide kattintva.

A 2019/2020-as tanév plébániai hittanóráinak és plébániánk egyéb programjainak rendje ide kattintva olvasható.

A hittanórák rendje ide kattintva letölthető.

Tisztelt Szülők, kedves leendő elsőáldozó Gyerekek, Fiatalok!

Bár most még távolinak tűnik a tanév vége, a 2020-as tanév eleje és az elsőáldozás, a Ti első áldozásotok valószínűleg a legtöbb emberénél különlegesebb körülmények között valósul meg, így már most intenzíven készülünk erre a nagy ünnepre. 2020-ban ugyanis Budapesten lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, így Ti kerültetek abba a kivételezett helyzetbe, hogy ezen a különleges alkalmon lesz lehetőségetek először találkozni az Oltáriszentségben jelen lévő Jézussal.

Mit kell tenni, ha 2020-ban szeretnél elsőáldozó lenni?

Joomla Templates: from JoomlaShack