Kedves Szülők, kedves táborozni vágyó Gyerekek!

Ahogy ígértük, az alábbiakban friss információkkal jelentkezünk az idei napközis táborral kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassák a tudnivalókat, mivel az idei, 16. nyári napközit csak a hagyományoktól eltérő formában tudjuk megtartani. Sok mindenen változtatnunk kellett az Önök gyerekeinek lehető legnagyobb biztonsága érdekében, ezért kérjük, megértéssel fogadják a változtatásokat.

Az idei évben két turnusban szervezzük meg a napközis tábort:

  - a 2-3-4. osztályosok és a felső tagozatosok számára július 6 - 10. között;

  - az óvodások, valamint az 1-2-3. osztályosok számára augusztus 3 - 7. között. (Ha marad hely, erre a turnusra esetleg 4. osztályosokat is elviszünk, de a kisebbek élveznek elsőbbséget a jelentkezés során.)

Fontos tudnivalók:

  • A korosztályi besorolásnál a jelenleg (2019/2020 tanévben) végzett évfolyam számít.

  • Egy turnusban legfeljebb 40 gyereket tudunk fogadni az utazási feltételek és a gyerekek biztonsága érdekében.

  • A 2-3. osztályosok esetében bármelyik turnus választható, de csak az egyik. A jelentkezés során lesz lehetőség jelezni, ha esetleg a másik turnusra is szeretnék küldeni gyermeküket, de ebben az esetben csak várólistára lehet majd jelentkezni.

  • A 4. osztályosok esetében a jelentkezés során lesz lehetőség jelezni, ha az augusztusi turnus (is) érdekelné Önöket, de ebben az esetben csak várólistára lehet majd jelentkezni. A negyedikesek augusztusi fogadásáról csak a többi jelentkezés ismeretében fogunk tudni döntést hozni.

  • Kérjük, hogy (amennyiben módjukban áll) úgy szervezzék gyermekeik programját, hogy gyermekük a napközis tábor előtt legalább 1 héttel érkezzen haza más táborokból. Tudjuk, hogy ez nem minden esetben megoldható, ezért nem kizáró ok, ha a gyermek a napközis tábor előtt másik táborban vesz részt. Ugyanakkor a többi gyerek, a vezetők és családjaik egészsége érdekében kérjük, hogy ha megoldható, erre figyeljünk oda!

  • A napközi költségét csak az útiköltség és a belépők képezik, valamint a napi étkezést kell biztosítani a gyerekeknek.

  • Tervezett programok: minden reggel szentmise a templomban, majd az Operatív Törzs ajánlásának megfelelően elsősorban kültéri programok (közös játékok, kirándulás stb.)

  • A részletes programot június 12-ig állítjuk össze.

  • Jelentkezni honlapunkon keresztül kell. A jelentkezési felületet június 14-én (vasárnap) este nyitjuk meg.

 

Szeretettel várjuk a gyermekeket!

Bodorics Andi, az altáborvezetők és a vezetők

 

15. napközis tábor 2019

Joomla Templates: by JoomlaShack