Kedves Szülők, kedves Gyerekek!

  Ahogyan azt már a nagytábori utótalálkozón is hirdettük, az idei tanévben a 6-7. osztályosoknak is szeretnénk közösségi alkalmakat teremteni havonta egyszer, hogy a hittanórákon kívül is legyen lehetőségünk egymással találkozni. Fő célunk, hogy a plébániához kötődő fiatalok a maguk korosztályában kis közösségben is együtt lehessenek az egész év folyamán. Közösen szerzett élményekkel (ima, játék, kirándulás, beszélgetés stb.) gazdagítsák egymást, csapattá kovácsolódjanak (kezdetben vezetői segítséggel), hogy később, önállósulásuk után, saját maguk szervezzenek majd programokat.

A második félév találkozóinak tervezett időpontjai: ...

A további részletekről (időpont, helyszín stb.) minden találkozó előtt e-mailban küldünk értesítést. A 2. félévben bekapcsolódni vágyókat is örömmel látjuk, érdeklődni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet.

 

A csapat védőszentje: Néri Szent Fülöp

Vezetők / Kapcsolat:
Horváth Noémi
Husztik Dóri
Nemes Vince
Varga Hunor

Kapcsolat a program vezetőivel: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Joomla Templates: from JoomlaShack