Kedves Testvérek!

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust a világjárvány miatt elhalasztották, az új időpont 2021. szeptember 5-12. között lesz. A mostani helyzetben különösen fontos, hogy tanúságot tegyünk Isten szeretetéről! Ezért 2020. június 13-án, Úrnapja szombatján a világ ezernyi templomában az Oltáriszentség előtt vagy otthonainkban imádkozunk egymásért.

A Zuglói Páduai Szent Antal templomban is összegyűlünk, hogy Krisztust együtt imádjuk. Közös imádságunk június 13-án szombaton fél 5-kor kezdődik a Fatimai engesztelő imaórával, majd körülbelül negyed 6-tól csendes szentségimádással folytatódik 17:50-ig. Részvételi szándékunkhoz regisztráljunk ide kattintva.

A templomban a közös liturgiákon vigyázunk egymás egészségére, ezért megtartjuk az előírásokat: maszkban érkezünk, nem használjuk a szenteltvíztartót, belépéskor használjuk a fertőtlenítőt, kerüljük a közeli kontaktusokat. Ezúttal a járványügyi helyzetre való tekintettel ki-ki otthonából is bekapcsolódhat a világméretű közös szentségimádás programjába egyéni imával, rózsafüzérrel, szentírásolvasással, és ezt jelezheti is az esemény honlapján, a corpusdomini.iec2020.hu–n.

Fábry Kornél atya meghívó videóját megtekinthetjük ide kattintva.

Szeretettel buzdítjuk a kedves testvéreket: kapcsolódjunk be a közös imába!

a Zuglói Páduai Szent Antal plébánia missziós küldöttjei

Joomla Templates: by JoomlaShack