Kedves Testvérek!

A 2020-as budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve "Ép testben, ép lélek" jelszóval hívunk Benneteket közösségépítő futásunkra. 2019. április 13-án lesz a Vivicitta futóverseny Budapesten, ahol a futás közben is szeretnénk hirdetni a Kongresszust, ezért a NEK titkárság "IEC2020 csapatot" szervez. Plébániánkról Török Ági és Tegzes Adél már jelentkezett a futásra, hozzájuk tudtok csatlakozni a közös mozgás örömével is hirdetni Krisztus dicsőségét.

A regisztrációt sajnos nem tudja átvállalni tőlünk a NEK titkárság, közös NEK feliratú technikai pólót viszont kapunk tőlük, ezért a jelentkezés módja a következő:

 

  1. Regisztrálni kell a http://www.futanet.hu/cikk/telekom-midicitta-7-km-2019 oldalon, ahol a futóversenyről minden információt is el lehet olvasni. A NEK csapat alapvetően a 7 km-es futáson indul, de természetesen a lehetőségek közül más futótávot is választhattok. Csapatnévként írjátok be: IEC2020. A regisztráció lehetősége a 4500. jelentkező után, illetve legkésőbb április 8-án éjfélkor lezárul.

(Ha valaki inkább személyesen nevezne, akkor ennek módjáról az információkat a fenti oldalon megtalálja.)

 

  2. Nektek kell vállalnotok a futóverseny 4200 forintos nevezési díját, amit a regisztráció után bankkártyás fizetéssel lehet az interneten keresztül rendezni. (Személyes jelentkezésnél készpénzzel vagy SZÉP kártyával is lehet fizetni.)

 

  3. A díjfizetést követően kis idő elteltével kaptok egy visszaigazoló e-mailt, amit továbbítsatok a NEK titkárság részére a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és másolatban a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre, ahol soroljátok fel a következő adatokat:

        - A futó neve:

        - Plébániájának, közösségének neve: Budapest-Zuglói Páduai Szent Antal plébánia

       - a kért NEK póló mérete (női / férfi S / M / L / XL / XXL).

A NEK titkárság gyerekméretű pólókkal sajnos nem tud készülni, viszont a gyerekeket lufik várják majd. Tudomásom szerint az első 120 jelentkező számára biztosított a póló (nem tudom, hogy ha több jelentkező lesz, akkor tudnak-e "utángyártani"...)

Kérjük, hogy a telefonszámotokat is küldjétek el, hogy egyeztetni tudjuk a bosis csapattagokkal a találkozást.

 

  4. A futóverseny április 13-án szombaton lesz a Margitszigeten. Előtte át kell vennetek a rajtszámot, ennek lehetőségeit szintén a fenti oldalon olvashatjátok.

 

És hogy miért tesszük mindezt?

     - Egyrészt a közösségben való mozgás öröméért.

    - Másrészt pedig, a csapatunk tagjai által megtett minden kilométert egy kiló gyümölcsre váltunk, amit felajánlunk valamelyik (egy vagy több) gyermekotthon vagy idősotthon javára.

 

Gyertek, fussatok velünk, vigyünk még egy plusz lendületet a NEK szervezésébe!

 

A Bosnyák téri plébánia missziós küldöttjei

 

Joomla Template: by JoomlaShack