Kedves Gyerekek!

Bár most pár hétig nem találkozhatunk személyesen a szentmiséken, a Nami folytatódik!

Itt a honlapon minden hétvégén megtaláljátok majd a vasárnapi evangéliumhoz kapcsolódó Nami-t. Töltsétek ki, és a következő vasárnap 9 óráig küldjétek vissza lefényképezve vagy scannelve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre! A rejtvényre ne felejtsétek el ráírni a neveteket!

május 24-i, Urunk mennybemenetele vasárnapjának rejtvényét, a Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: május 31. 9:00)

Bízom benne, hogy hamarosan újra találkozhatunk! Addig is vigyázzatok magatokra!

Imádsággal:

Ádám atya

A korábbi rejtvényeket a "Bővebben" szövegre kattintva érhetitek el:

A március 22-i Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: március 29. 9:00)

A március 29-i Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: április 5. 9:00)

Az április 5-i, virágvasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: április 12. 9:00)

Az április 12-i, húsvéti Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: április 19. 9:00)

Az április 19-i, húsvét 2. vasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: április 26. 9:00)

Az április 26-i, húsvét 3. vasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: május 3. 9:00)

A május 3-i, húsvét 4. vasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: május 10. 9:00)

május 10-i, húsvét 5. vasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: május 17. 9:00)

A május 17-i, húsvét 6. vasárnapi Nami-t ide kattintva érhetitek el és tölthetitek le. (Beküldési határidő: május 24. 9:00)

Joomla Templates: from JoomlaShack