Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wright has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/wright.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/includes/browser.php on line 135
NEKtár 2019. missziós vasárnap; 2019. novemberi programok
 

Kedves Testvérek!

Szeretettel osztjuk meg elektronikus formában a környékbeli plébániák missziós küldöttjeivel közösen szerkesztett NEKtár újságunk 2019 missziós vasárnapjára megjelent legutóbbi számát. Mostani számunk vezércikkét hálásan köszönjük Béla atyának, szeretettel ajánljuk a kedves testvérek figyelmébe. Az újság ide kattintva érhető el.

 

A jövő évi Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve az alábbi programokra hívunk mindenkit szeretettel:

- November 9-én, szombaton az Evangelizációs iskola programsorozat keretében egész napos nyílt alkalom lesz a Szent Imre Gimnáziumban (XI. Villányi út 27.), ahol a NEK harmadik felkészülési évének lényegéről: a misszió és az evangelizáció gyakorlatáról, többek között az Alpha kurzus működéséről tanulhatunk.

A program fél 9-kor kezdődik, lesz gyerekvigyázás és központilag kapunk ebédet is. A napot délután 5 órakor "magyarázós szentmise" zárja. A nap költségeihez (az ebédet is beleértve) a felnőttektől 1500 forintot, a fél adag ebédet kapó gyermekektől 500 forintot kérnek a szervezők, amit fél 9-kor kell a helyszínen kifizetni.

Regisztrálni itt szükséges: https://forms.gle/nxVPGZeA4xVWrf3o6

Itt azt is jelezhetjük, ha esetleg gluténmentes, laktózmentes vagy tejfehérje-mentes étkezésre van szükségünk. (Egy űrlapon max. 4 embert regisztrálhatunk.)

 

- November 10 - 16. között rendezik meg a szomszédos XIII. kerületi plébániák az Angyalföldi Eucharisztikus Kongresszust, ami azt jelenti, hogy minden nap más angyalföldi templomban egy-egy atya az Eucharisztiával kapcsolatos elmélkedést tart az esti 6 órai szentmise keretében:

   - november 10. vasárnap 18:00 Béke téri templom: Erdő Péter bíboros atya

    - november 11. hétfő 18:00 Rokolya utcai templom: Monostori László atya

    - november 12. kedd 18:00 Béke téri templom: Fábry Kornél atya

    - november 13. szerda 18:00 Babér utcai templom: Erdődi Ferenc atya

    - november 14. csütörtök 18:00 Lehel téri templom: Kálmán Antal atya

    - november 15. péntek 18:00 Babér utcai templom: Pál Ferenc atya

    - november 16. szombat 18:00 Lehel téri templom: Hodász András atya

A misék után különböző programok adnak lehetőséget a testvérek találkozására, barátságok mélyítésére, lelki töltekezésre.

 

Szeretettel buzdítjuk a kedves Testvéreket, hogy kapcsolódjunk be az Eucharisztikus Kongresszust előkészítő programokba, éljünk a lehetőségekkel és engedjük, hogy az Isten kegyelme átjárjon bennünket, hogy életünk és közösségünk megújuljon a missziós lelkületben!

A zuglói Páduai Szent Antal Plébánia missziós küldöttjei

 

Joomla Template: from JoomlaShack