Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wright has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/wright.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/includes/browser.php on line 135
Családi délelőtt
 

Családi délelőtt

A 2016/2017-es tanévben továbbra is havonta egyszer, vasárnap délelőttönként szervezzük meg találkozóinkat (a 9-es, diákmiséhez kapcsolódva), hogy építsük közösségünket, s egymással találkozva erőt merítsünk a hétköznapokra.

Következő programunk:

2017. május 7. a 9-es mise után a plébánián (kb. 10.00-12.00)

Tervezett program:

 - számháború a cserkészek vezetésével

Szívesen fogadunk sütit, rágcsát, gyümölcsöt, szörpöt stb. Köszönjük előre is!

Várunk szeretettel minden felnőttet és gyereket, aki szeret játszani, beszélgetni, kézműveskedni, vagy egyszerűen csak ezt a vasárnap délelőttjét egy jó társasággal szeretné eltölteni!

 

*                    *                    *

Az idei tanévben minden alkalommal gondoskodunk ebédről is, hogy a családoknak ne kelljen a vasárnapi ebédfőzés miatt korábban hazaszaladniuk. Erre minden alkalommal 3-3 család jelentkezését várjuk személyesen, vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen. A tanév végén az ebédkészítésben segítő családok között ajándékokat sorolunk ki.

Fontos, hogy ebédet csak annak a családnak tudunk biztosítani, akik előre (a családi délelőttöt megelőző PÉNTEKIG!) jelzik részvételi szándékukat az alábbi táblázatban.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1uVnfCTxtuVsWaPXu1jy3OP4r6EDla4mKk5cNKIExU9Y/edit?usp=sharing

 Ha bármi kérdésetek, észrevételetek, felajánlásotok van, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre írjatok nekünk!

 Nagyon köszönünk Nektek minden eddigi felajánlást, segítséget, szervező munkát! Ha mindenki csak egy kicsit segít, közösen sokkal többet tudunk elérni. Sok kicsi sokra megy. :)

 Várunk Mindenkit szeretettel!

 a szervezők

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Joomla Template: from JoomlaShack