Kedves Testvérek!

Összhangban a Hatóságoknak, a Magyar Katolikus Püspöki Karnak, illetve az Esztergom-Budapesti  Főegyházmegyének a  koronavírus-járvány harmadik  hulláma  kapcsán közzétett rendelkezéseivel, templomunkban a következőképpen alakul az előttünk álló hetek rendje:

1. Március 8-tól nem lehet végezni nyilvános istentiszteletet a hívek jelenlétében. Ez érinti a  szentmiséket,  keresztúti  ájtatosságot,  közös  szentségimádást  és  rózsafüzér  imádságot, keresztelőt, házasságkötést, litániát és a különböző szertartásokat. Ez a rendelet visszavonásig érvényben marad.

2. A felvett szentmise-szándékokat elvégezzük azokon a napokon, amelyeken a hívek kérték.

3. A rendkívüli helyzet miatt Bíboros atya felmentést adott a vasárnapi misekötelezettség alól, azzal a feltétellel, hogy az Úr napját otthoni, egyéni és családi imádsággal szenteljük meg [pl. napi szentírási részek, rózsafüzér, lelki olvasmány, zsolozsma stb., és éljünk a média adta lehetőségekkel (rádió, televíziók, internet, élő közvetítés templomunkból)].

4. Ennek értelmében templomunk nyitvatartási rendje március 8-tól így alakul:

      hétköznap 8.45-18.00 óráig,

      vasárnap 10.15-18.00 óráig.

   Gyóntatás: hétköznap  17.00-18.00, vasárnap:  10.15-11.00 óráig  és 17.00–17.45-ig  a  Jézus Szíve kápolnában.

   Online szentmise-közvetítés templomunkból vasárnaponként 9.00 órakor.

   Áldoztatás vasárnaponként 11.00 órakor és 17.45-kor. Kérjük, hogy a padokban egymástól távolságot tartva helyezkedjünk el és egyes sorokban jöjjünk ki szentáldozásra.

5. Temetéseket szűk (max. 50 fő) családi körben tudjuk vállalni. Lehetőség szerint e-mailben jelentkezzenek! E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   Irodai ügyelet: hétfő:9.30-13.00, kedd,csütörtök:16.00-17.45

6. Plébániánk elérhetőségei:  Tel.:  383-0550;  E-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Honlap.: www.bosihirado.net

7.  Ne  feledkezzünk meg templomunk anyagi támogatásáról sem ebben az időszakban. Ha módunkban  áll, rendszeres  átutalási megbízással vagy csekken történő  befizetéssel támogassuk!

   Számlaszámunk: 11714006-20350572. Számlatulajdonos  neve: Páduai  Szent Antal   Egyházközség   BP. Kérjük,   hogy   a „Közlemény” rovatba  a  következőt  írjuk: „Adomány”.

   Csekket  a  templom  padjairól  vihetünk.

   Isten  fizesse  meg  minden  adakozó nagylelkűségét!

8.  Bízunk  benne,  hogy  imádságaink,  közös  erőfeszítéseink  meghozzák  gyümölcsüket, és remélhetőleg a nagyhetet, illetve a húsvétot már újra együtt ünnepelhetjük templomunkban! Minden  kedves  Testvérünknek  sok  türelmet,  kitartó  imádságot  és  jó egészséget kívánunk!

a zuglói atyák

Budapest, 2021. március 7.

Joomla Template: from JoomlaShack