"Nemcsak kenyérrel él az ember, hanem minden igével, amely az Isten szájából származik" /Mt 4,4/

 

Kedves Testvérek!

Úgy döntöttünk, hogy a járványveszély idején a hétköznapi szentmiséken továbbra is prédikálunk. Az evangéliumról és a prédikációról minden nap felvételt készítünk, és azt közzétesszük YouTube csatornánkon - ezzel is szeretnénk segíteni mindenkit abban, hogy jobban átelmélkedve el-elgondolkodjunk Isten szaván, és így segítsen minket a közösség megélésében, a napi nehézségek leküzdésében.

Imádságos szeretettel:

Ádám atya, Béla atya, Gábor atya

Kedves Testvérek!

Továbbra is tartunk keresztutakat nagyböjt péntekein online formában. Az április 3-i keresztutat plébániánk Rózsafüzér Társulatának tagjai vezetik. A keresztút előreláthatólag déltől lesz elérhető. Kapcsolódjunk be az imádságba otthonainkból YouTube-csatornánkon keresztül!

Kedves Testvérek!

A járványveszély idején a Testvérek online (élőben) kapcsolódhatnak be a templomunkban bemutatott szentmisékbe YouTube csatornánkon keresztül, amely ide kattintva érhető el. A "Feliratkozás" gombra kattintva értesítést kapunk, ha új tartalom kerül fel a csatornára. A március 22-i szentmise felvétele már elérhető, március 29-től pedig terveink szerint élőben láthatják a szentmisét vasárnaponként este 6 órakor.

Hangcsatornánk is elkészült (ide kattintva érhető el), amelynek segítségével a szentmiséket, keresztutakat is hallgathatjuk otthonainkból.

Joomla Templates: from JoomlaShack