Kedves leendő Elsőáldozók!

Az idei tanév végén nagy fordulópont áll be az életetekben, hiszen reményeink szerint elsőáldozók lesztek, ami azt jelenti, hogy ettől kezdve minden vasárnap, de akár bármelyik hétköznap is találkozhattok az Oltáriszentségben valóságosan jelen lévő Jézussal. Erre a nagy találkozásra készülgettetek már tavaly is a hittanórákon, idén pedig még intenzívebb lesz ez a felkészülés.

Ahhoz, hogy az első áldozásotokra jól fel tudjatok készülni, az alábbiakra lesz szükségetek:

   1. Plébániai hittanórák

     Az előző év(ek) hittanórái után elsőáldozási hittanórákra várunk benneteket, mely feltétele az elsőáldozásnak. Öt időpontban várjuk azokat, akik ebben a tanévben lesznek elsőáldozók. Bármelyik hittanórát lehet választani; ha az időpont nem megfelelő, nem kötelező ugyanahhoz a hitoktatóhoz járni, akihez az iskolában is jár a gyermek.

időpont
helyszín
hitoktató
első hittanóra

hétfő 17:00-17:45

Templom (sekrestye alatti hittanterem)

Zambonné Pápay Szilvia

szeptember 18.

hétfő 17:45-18:30

Templom (sekrestye alatti hittanterem)

Zambonné Pápay Szilvia

szeptember 18.

kedd 17:00-17:45 Templom (sekrestye alatti hittanterem) Major Dorina szeptember 12.
szerda 16:30-17:15 Templom (sekrestye alatti hittanterem) Bircsák Ildikó szeptember 13. 

csütörtök 16:30-17:30

Plébánia (Bosnyák u. 26.)

Szili András atya

szeptember 14.

 

   2. Elsőáldozási lelkinapok

   Három lelkinapot szervezünk Nektek és Szüleiteknek a tanév 2. felében. Ezek időpontjairól, részleteiről az őszi szünet után értesítünk benneteket a hittanórákon, és itt a honlapon is olvashatóak lesznek az információk.

 

Jelentkezés az elsőáldozásra

  1. A 2018. évi elsőáldozásra 2017 október végéig lehet jelentkezni bármelyik plébániai hittanórába való bekapcsolódással.

  2. Ki kell tölteni az ide kattintva elérhető űrlapot, amelyet a keresztlevél vagy keresztelési emléklap másolatával és a gyermekről készült igazolványkép méretű fényképpel együtt kell eljuttatni a plébánia irodájába személyesen vagy a hitoktatón keresztül 2018 januárjáig.

 

Mi már most imádkozunk értetek, hogy a felkészülésetek sikeresen legyen és sok szeretettel várunk benneteket a hittanórákon!

Az atyák és a hitoktatók

Joomla Template: from JoomlaShack