Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wright has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/wright.php on line 33

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /chroot/home/mikrosat/bosihirado.net/html/templates/js_optimus_free/wright/includes/browser.php on line 135
Nagyböjti Jótékonysági Krumplivacsora 2023
 

A tavalyi krumplivacsora sikere, valamint értékelései és visszajelzései alapján idén újra megszervezzük ezt a fantasztikus, lélekemelő eseményt, azonban (ha lehet) még magasabb szintű kiszolgálásban részesítve a kedves vendégeinket.

A Nagyböjti Krumplivacsora egy jótékonysági rendezvény a Gasztró közösség szervezésében 2023. március 17-én, pénteken.

A krumplivacsora lényege, hogy az ellátogató vendégek elsőosztályú kiszolgálásban részesülve kóstolhatják meg a tökéletesen elkészített főtt krumplit, akár egy kis só és víz kíséretében. Nagyböjt és péntek révén lemondunk a különlegesebb ételekről, de az est végére közelebb kerülhetünk egymáshoz és Istenhez.

Kapunyitás az esti 6-os Szentmise után a 19:00-ra foglalt vendégek részére. 

A 20:30-as vendégeknek kapunyitás 20:15-kor. Ha az első sávban érkező vendégek esetleg maradnának tovább, kihelyezett székeken tudnak a hangulatos est részesei maradni.

Búcsúzáskor a kihelyezett becsületkasszában fejezhetik ki hálájukat a kedves Vendégek, ezáltal is hozzájárulva az idei Nyári Nagytábor sikeréhez.

Jelentkezés ide kattintva lehetséges név és elérhetőség, valamint a választott időpont megadásával. Jelentkezési határidő: a helyek beteltéig, de legkésőbb március 15-ig.

Joomla Template: by JoomlaShack