Figyelem!

Augusztus 29-én lezárul a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra az online regisztrációs lehetőség. A nyitó- és záró szentmisén, valamint szeptember 11-én a Kossuth téri szentmisén és gyertyás körmeneten akkor is részt regisztráció nélkül is részt lehet venni. Regisztráció nélkül azonban nem tudnak a színpadhoz közel eső szektorokban helyet biztosítani. Kérjük, hogy aki plébániai csoportunkkal együtt a színpadhoz közelebb eső szektorokban szeretne helyet foglalni, augusztus 29-én éjfélig regisztráljon ezekre az eseményekre, és csatlakozzon a plébániai csoporthoz, melynek kódja: 

IEC-NVRF

Azon híveink, akik a Kongresszusra regisztráltak és ezen felül önmagukat, családtagjaikat hozzárendelték plébániánk csoportjához, azok e-mailen kapják meg QR kódos jegyüket, amelyet vagy kinyomtatva, vagy okostelefonra letöltve magunkkal kell hoznunk a programokra. Azok az idősebb testvéreink, akiknek nincs e-mail címük és a plébániai csoport tagjaiként mi regisztráltuk őket, azok szeptember 3-án, az esti szentmise után vehetik át jegyüket a templomban.

A Google Play áruházból okostelefonra letölthető az iec2020.hu weboldal, amelyen mindenre kiterjedő részletességgel olvashatók, hogy a Kongresszus ideje alatt környezetünkben hol és milyen programok lesznek!

A NEK Programfüzete itt elérhető: https://www.iec2020.hu/sites/default/files/media/file/file/2021/08/24/Programfuzet.pdf

Joomla Templates: from JoomlaShack