Kedves Testvérek!

Plébániánk Karitász közössége évről évre igyekszik támogatni plébániai közösségünk rászoruló tagjait karácsony előtt is. Ugyanakkor jó, ha messzebbre is nézünk, és - lehetőségeinkhez mérten - igyekszünk támogatni nem csak a szűk, hanem tágabb környezetünk rászoruló tagjait is.

A plébániánkhoz sok szállal kötődő Via et Vita Nagycsaládos Egyesület idén negyedik alkalommal szervezi meg kárpátaljai rászoruló gyermekek karácsonyi ajándékozását. Az alábbiakban az ő levelüket adjuk közre. Szeretettel várják olyan Testvérek jelentkezését, aki szívesen bekapcsolódna a gyerekek ajándékozásába.

 

Kedves Bosisok!

 

Az idén negyedik alkalommal szervezzük a gyertyánligeti (Kárpátalja) szórványban élő gyermekek karácsonyi ajándékozását.

A napokban megérkezett az aktuális lista, amelyiken a gyermekek szülei által kért szükséges és hasznos ajándék ötletek (dzseki/csizma mérettel) szerepelnek.

Ha van kedvetek és lehetőségetek egy (vagy több) gyermek megajándékozásában segíteni, akkor a következőket szeretnénk kérni:

   1. Írj e-mailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, hogy megosszuk Veled a táblázatot, amelyben láthatod a gyermekek nevét, és hogy mire van szükségük.

   2. Válassz egy vagy több gyermeket a listáról, aki(k)nek az ajándékáról gondoskodni tudsz.

   3. A linken szereplő táblázatba, a gyermek neve mellé, írd be a nevedet és az elérhetőségeidet.

   4. Vedd meg az ajándékot és egészítsd ki valamilyen aprósággal (csokoládé, játék, stb.). (Az ajándékok össz. értéke 10-15.000 Ft körül legyen gyermekenként.)

   5. Csomagold be az ajándékot és írd rá a gyermek nevét. (Kb. 2 cipősdoboznyi legyen a méret.)

    6. Legkésőbb december 10-ig juttasd el a zuglói gyűjtőpontra az ajándékot. (Később megadjuk a címet.)

 

Ha bármilyen további információra van szükséged, hívd a 06-30/2030-717-es telefonszámot.

 

Köszönettel:

Scheiling Tamás

Via et Vita Nagycsaládos Egyesület

Joomla Template: from JoomlaShack