2020. november 21. szombat 17 órakor szerte a világon  az Oltáriszentség előtt gyűlünk össze készülve a 2021 szeptemberében tartandó 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra.

Templomunkban is csatlakozunk ehhez a világméretű eseményhez: 17 órától a Fiatal Házasok Közössége által vezetett szentségimádásra, 18 órától szentmisére várjuk a kedves Testvéreket!

Az esemény plakátja ide kattintva elérhető.

Kérjük, hogy akik részt vesznek az eseményen, az alábbi linkre kattintva regisztráljanak: https://corpusdomini.iec2020.hu/#/esemeny/252

Jézus, a világmindenség Királya azt mondja: Vegyétek birtokba a nektek készített országot, mert ennem és innom adtatok, felruháztatok, befogadtatok, meglátogattatok...

Azt ígéri, hogy akik jót tesznek másokkal, azok elnyerik jutalmukat az Ő országában.

A 2021 szeptemberében tartandó 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra készülve a tetteinkkel szeretnénk kimutatni hitünket a világ felé. Ehhez Jézustól kapunk erőt. Őt imádjuk az Oltáriszentségben, de hozzá imádkozunk otthonunk csendjében is.

Tegyük ezt most hetedik alkalommal ismét közösen egy óra szentségimádásban, vagy otthon végzett imával november 21-én, Krisztus Király ünnepének előestéjén a világ ezernyi pontján.

 

További információk az eseményről:

https://www.iec2020.hu/hu/hirek-sajto/jojjetek-atyam-aldottai-szentsegimadas-krisztus-kiraly-eloestejen

https://corpusdomini.iec2020.hu/#/

https://www.magyarkurir.hu/hirek/-jojjetek-atyam-aldottai-szentsegimadas-krisztus-kiraly-eloestejen

Joomla Template: from JoomlaShack