Tisztelt Szülők!

Tekintettel a járványveszélyre és a hivatalos szervek előírásaira/javaslataira, az óvodás és 1. osztályos hittannal kapcsolatban szülői értekezletet-megbeszélést tartunk szeptember 22-én a plébánia pincéjében (hittanterem).

Kérem azokat a szülőket, akik gyermekükkel szeretnének bekapcsolódni a 2020/2021 tanév nagycsoportos óvodásoknak szóló hittanórájába, lehetőség szerint vegyenek részt a kedden 17:00-kor kezdődő szülői megbeszélésen.

Kérem azokat a szülőket, akik gyermekükkel szeretnének bekapcsolódni a 2020/2021 tanév 1. osztályosoknak szóló hittanórájába, lehetőség szerint vegyenek részt a kedden 17:30-kor kezdődő szülői megbeszélésen.

Kérem, hogy ha valaki nem tudja megoldani a megbeszélésen való részvételt, jelentkezzen gyermeke nevének és korosztályának megadásával a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen legkésőbb szeptember 25-ig (péntek), hogy tájékoztatni tudjam a legfontosabb tudnivalókról és döntésekről.

Köszönettel:

Bodorics Andrea

Joomla Templates: by JoomlaShack