Kedves Bosis családok, kicsik és nagyok! :)

Sok szeretettel hívunk Titeket kb. kéthetente a vasárnapi 9-es mise után tervezett családos kóruspróbáinkra, ill. közös játékra (kb. 10-12 óráig).

Az éneklést és közös játékot az november 17-i, vasárnapi 9-es mise után a plébánián (kb. 10h-tól).

 Időpontok 2019-ben: 

október 06. és 20.

november 03. és 17.

december 01. és 15.

(A 2020-as időpontokat később írjuk ki, figyeljétek a honlapot!)

Ne aggódj, nem kell, hogy profi módon tudjál már kottát olvasni, vagy blattolni. És az sem baj, ha nem tudsz minden egyes alkalommal itt lenni, bármikor bekapcsolódhatsz! :) 

 

Kedves Gyerekek!

Énekelni már óvodás kortól várunk Titeket. A foglalkozást Veletek kezdjük, (kb. 1/2 órában) közösen játszunk, tapsolunk, megtanulunk játékosan kottát olvasni/szolmizálni. Ha ügyesek vagytok, énekelhettek majd (pl. a templomban) néhány plébániai program keretében a nagyokkal együtt, de akár nélkülük is! :) Az éneklés után mehettek játszani, kézműveskedni két kedves segítőnkkel: Dorkával és Bori nénivel. (Időjárástól függően kint az udvaron, vagy bent a jó melegben.)

 

Kedves Felnőttek!

A második rész rólatok szól, gyertek, mert aki énekel, az kétszeresen imádkozik... :)

Kedves kisgyermekes Szülők, Ti is gyertek bátran, a gyerekek felügyeletét - amíg ti énekeltek - igyekszünk megoldani. 

 

Kedves Fiatalok!

Egyrészt szeretettel várunk Titeket is énekelni, kb. 4-5. osztálytól már a felnőttekhez is csatlakozhattok. 

Másrészt, ha énekelni nem annyira szeretnétek, de szívesen foglalkoztok gyerekekkel, a kisebb gyerekekhez keresünk még segítőket, pl. középiskolás-korúakat, akik a kötelezően előírt 50 órás önkéntes munkához itt is "gyűjtögethetnek" gyerekfelvigyázóként, babysitterként. 

 

Várunk szeretettel minden kicsit és nagyot, aki szívesen énekel!

A Szervezők

Kérdés/kérés esetén írjatok bátran az alábbi email címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Joomla Templates: from JoomlaShack