Tisztelt Szülők, kedves 2. osztályos, leendő elsőáldozó Gyerekek!

Bár még távolinak tűnik a következő tanév, a 3. osztály és az elsőáldozás, a Ti első áldozásotok valószínűleg a legtöbb emberénél különlegesebb körülmények között valósul meg. 2020-ban ugyanis Budapesten lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, így Ti kerültetek abba a kivételezett helyzetbe, hogy ezen a különleges alkalmon lesz lehetőségetek először találkozni az Oltáriszentségben jelen lévő Jézussal.

Erre a különleges alkalomra azonban korábban el kell kezdenünk készülni még a szokásosnál is, így

- 2019. május 17-én 17:30-ra szülői értekezletre várjuk a tisztelt Szülőket a plébániára (1145 Bp., Bosnyák u. 26.), ahol igyekszünk részletes tájékoztatást adni az eseményekről, és a felmerülő kérdésekre választ adni;

- 2019. május 20-ig kérjük a Szülőket, hogy egy előjelentkezési lapot kitöltve jelezzék szándékukat. Előjelentkezési lap kérhető a hitoktatóktól vagy ide kattintva is letölthető. Az előjelentkezési lap leadható a hitoktatóknál, az atyáknál, a plébánia irodájában vagy bescannelve elküldhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

További részletek a szülőknek szóló levélben ide kattintva olvashatóak.

Joomla Templates: by JoomlaShack