Tisztelt Szülők, kedves leendő elsőáldozó Gyerekek, Fiatalok!

Bár most még távolinak tűnik a tanév vége, a 2020-as tanév eleje és az elsőáldozás, a Ti első áldozásotok valószínűleg a legtöbb emberénél különlegesebb körülmények között valósul meg, így már most intenzíven készülünk erre a nagy ünnepre. 2020-ban ugyanis Budapesten lesz a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, így Ti kerültetek abba a kivételezett helyzetbe, hogy ezen a különleges alkalmon lesz lehetőségetek először találkozni az Oltáriszentségben jelen lévő Jézussal.

Mit kell tenni, ha 2020-ban szeretnél elsőáldozó lenni?

   1. Kérjük, hogy akik még nem adtak le jelentkezési lapot, mielőbb, de legkésőbb 2019. december 22-ig töltsék ki az előjelentkezési lapot, így jelezve szándékukat. Előjelentkezési lap kérhető a hitoktatóktól vagy ide kattintva is letölthető. Az előjelentkezési lap leadható a hitoktatóknál, az atyáknál, a plébánia irodájában vagy bescannelve elküldhető a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

   2. Szeptembertől kapcsolódj be a plébániai elsőáldozásra felkészítő hittanórák valamelyikébe! A hittanórák rendje ide kattintva elérhető.

   3. Járj rendszeresen a vasárnapi szentmisékre, hogy egyre jobban megismerd Jézust, és így egyre közelebb kerülj Hozzá!

Kiket várunk a hittanórákra?

   Azokat a gyerekeket, akik a 2019/2020-as tanévben legalább 3. osztályosak, tanultak már hittant, és szeretnének elsőáldozók lenni.

 

Azon Szülők számára,

- akik 2019 májusáig leadták az előjelentkezési lapot, de nem tudtak részt venni a májusi szülői értekezleten VAGY

- 2019 júniusa után adták le az előjelentkezési lapot,

szülői értekezletet szervezünk október 11-én (péntek) 18:00 órai kezdéssel a plébánián (Bosnyák u. 26.). Szeretettel várunk minden érintett Szülőt!

 

További részletek a szülőknek szóló levélben ide kattintva olvashatóak.

Joomla Templates: by JoomlaShack