Kedves Testvérek!

Plébániai hírlevelet indítunk, hogy a testvérek könnyebben, hatékonyabban, e-mail útján értesülhessenek közösségünk aktuális eseményeiről, a programokról.

Hírlevelet 4 témakörben indítunk. A témakörök bármelyikére vagy mindegyikére fel lehet iratkozni:

1. Plébániánk hirdetései - heti rendszerességű hírlevél, melyben a hirdetéseket és a heti gyóntatási rendet kapják meg e-mailben a feliratkozók

2. Plébániánk programjai - alkalmanként kiküldött hírlevél a plébániánk által szervezett, aktuálisan meghirdetett programokról (pl.: zarándoklatok, kirándulások, orgonahangverseny, nyári táborok)

3. NEK programok - alkalmanként kiküldött hírlevél a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eseményeivel, programjaival kapcsolatban

4. Segíteni szeretnék - alkalmanként kiküldött hírlevél, amelyben a plébániai programok előkészítéséhez, lebonyolításához (pl.: terem berendezése, ételkínálás, takarítás, sátorállítás) kérünk segítséget szükség esetén. Azoknak a jelentkezését várjuk, akik szívesen segítenének, ha időben értesülnének róla, hogy milyen feladatokban lenne szükség segítségre.

Feliratkozni a jobb oldali menüsor alján, a Hírlevél menüpontban lehet a név és az e-mail cím megadásával. A megadott adatokat természetesen bizalmasan kezeljük, a tárolt adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, és csak a feliratkozó által kért témakörben küldött e-mail küldésére használjuk.

Reméljük, hogy a Hírlevél minden olvasónk számára hasznos információkat fog tartalmazni!

Joomla Template: by JoomlaShack